Welkom    Activiteiten   Nieuwsbrief  verkoper     Te koop    Te huur      Nieuw         Contact 

English version   Version franÁaise

Nieuwsbrief :

 

Gratis en realistische schatting van uw eigendom zo spoedig mogelijk via onze uitgebreide database van de punten van vergelijking!

 

U bent op de page : Verkooper ?

 

Verkooper ?

We geven een korte beschrijving van onze werkwijze voor de eigenaars :

1- Uitvoering van de taak :

- kruising in onze klantendatabank,
- Advertenties (kranten, web),
- Beantwoorden van telefonische oproepen,
- Organisatie van de bezoeken,
- Onderhandeling,
- Ondertekening van een verkoopcontract,
- Opvolging van het dossier voor het verkrijgen van de hypothecaire lening,
- Interventie en advies bij problemen.

2- Voordelen die TOBY u biedt :

- Juiste en reŽle schatting van de waarde van uw goed zonder kosten of engagement dankzij onze ervaring en ons databestand met 25.000 vergelijkingspunten

- Zoektocht naar een ernstige en solvabele klant tegen de prijs die in het mandaat wordt vermeld. Alles wordt door onze vennootschap betaald. Onze klant bekommert zich nergens om en vermijdt de valstrikken van een verkoop die bij gebrek aan ervaring verkeerd kan aflopen. Onze klanten worden vaak ťťnmaal in hun leven geconfronteerd met de verkoop van hun woning en deze operatie is belangrijk. Daarom stellen we alles in het werk om het goed snel en tegen de beste marktprijs te verkopen en hen te beschermen tegen de problemen en het geldverlies die daarmee gepaard kunnen gaan. De soepelheid en de eenvoud van onze contracten en verkoopovereenkomsten vormen een belangrijke troef. Daarom hebben onze klanten vertrouwen in ons !

- Opvolging van de transactie van A tot Z : van de ondertekening van het mandaat tot de ondertekening van de authentieke akte bij de notaris. We controleren alle interveniŽnten in de zaak en werken samen met makelaars voor leningen, met notarissen, met bankiers, met vastgoedexperts, met advocaten.

- De zekerheid dat uw onroerend goed wordt bekendgemaakt door aanplakking, met panelen, via publiciteitskanalen, internet en wekelijks via e-mail naar honderden geÔnteresseerden wordt verstuurd. In de loop van de jaren hebben wij zorgvuldig een grote databank met meer dan 30.000 klanten opgebouwd.

3- Contracttype :

Exclusief van 4 maanden met een commissieloon van 3% op de verkoopprijs plus 21% BTW bij verkoop. Er wordt niets aangerekend indien het goed niet wordt verkocht.

In alle gevallen passen we onze contracten aan de wensen van onze klanten aan.

U wilt meer inlichtingen? Beroep doen op onze diensten? Contacteer ons !
Wij helpen u graag : + 32 (0)2 219 23 33.

Webdesign : mbnet-belgium.com